O sajtu

NETTENISsilver21.pngSajt je nastao iz potrebe da se na jednom mestu nađu informacije, linkovi i sve ostale relevantne stvari vezane za tenis. Informacija na internetu, naravno ima, ali je veliki problem što je do njih potrebno ići sa sajta na sajt, što je prilično zamorno. Akcenat je naravno na tenis koji dolazi iz Srbije, ali sajt ipak ima dosta informacija, na globalnom nivou. Voleo bih da ih ima više, bar što se regiona tiče,  baš kao i još više stručnih tekstova vezanih za tenis.

Koristeći lično iskustvo sa sajtova na kojima sam radio slične stvari, došao sam do ovakvog rešenja, koje mi se činilo optimalnim za moje mogućnosti. U stvari, čini mi se da sam malo i preterao, što me je i dovelo u dilemu da li mogu da nastavim dalje. Podrška ljudi koji posećuju sajt me je navela da ga ostavim u životu i nadam se da će uz pomoć onih koji za to budu imali vremena i volje, sajt nastaviti još dugo da živi i da bude bolji i sadržajniji.

Ko šta radi na sajtu pogledajte ovde 

Za zainteresovane, koji žele da pomognu u radu sajta, evo i malog objašnjena kako to mogu da urade: link

Naravno, pozivam Vas da se registrujete i učestvujete u Komentarima i u Pričaonici i da ako mislite da sajt vredi, preporučite ga i postavite link na mestima koja obilazite.

Sva pitanja, sugestije i kritike, možete postaviti putem poruka, ako ste registrovani, ili na mejl:

nettenis@live.com
kv9999dde@gmail.com

Pozdrav,
Goran