Novo na Nettenisu: NETTIPING! Igrajte sa nama!


Poštovani posetioci sajta i ljubitelji tenisa,

počevši od Otvorenog prvenstva Australije, Nettenis tim vam priprema još jedan način da pratite najprestižnija teniska takmičenja i učestvujete u diskusijama, prognozama, analizama, i sl. na našem sajtu. Ovaj put, kroz IGRU

Od ove godine, osnivamo NETTENIS WORLD TOUR iliti NETTIPING-TENISKE PROGNOZE!
nttp

NETTIP  jeste onlajn tenisko tipovanje, tj. tenisko prognoziranje.

A funkcioniše na sledeći način:
Po izlasku glavnog žreba svakog gren slema, vi prognozirate plasmane, rezultate tenisera i teniserki, i sl., sakupljate poene i tako postajete deo NETTENIS RANG LISTE.  Poeni vam se iz runde u rundu sabiraju i na kraju turnira dobijamo i NT gren slem pobednika. Sabiranjem poena turnir za turnirom, dobićemo i našeg NT svetskog broja 1!

Koncept igre je sledeći:
Prvo što morate da uradite, jeste da se registrujete na naš sajt i postanete drug član
Po izlasku žreba,  dobićete instrukcije kako da učestvujete i prognozirate. Prognoze ćete davati u formi odgovaranja na ankete. Sve to će vam biti dostupno na vidnom mestu na našem sajtu, sa konciznim instrukcijama.
Sve to odvija se u dve faze:

Prva faza igre jesu prognoze po kategorijama: na startu turnira, pregledom žreba, odgovorićete na nekoliko pitanja u pomenutoj anketi. Ko će biti pobednik, finalista/finalistkinja, ko će preživeti prvu nedelju, ko neće, ko će biti iznenađenje turnira i mnoge druge…
Druga faza biće prognoziranje meč za mečom, počevši od četvrtfinala. Svaki dan, objavljivaćemo listu sa parovima, na koju  treba da odgovorite.

Svaka runda nosiće svoj broj poena koje ćemo sabirati na već pomenuti način. Za sada, igru smo ograničili samo na gren slemove i Završne Šampionate, ali to ne znači da nećemo proširivati i na druge turnire po potrebi i ako uslovi dozvole.
Kao što znate, Nettenis je neprofitabilan sajt koji vode ljudi  isključivo iz ljubavi prema tenisu. Samim tim, finansijski momenat ne postoji, kao ni sponzori. Zato je za sada i ova igra zamišljena kao čista zabava. Ali, pobednici turnira, kao i NT broj 1 na kraju godine ipak mogu da očekuju neku simboličnu nagradicu sa naše strane, ali o tom-potom. Za sada, pridružite nam se u zabavi i ostavite svoja razmišljanja u komentarima. Vidimo se !

NT RANG LISTE, KALENDARI I BODOVI
PROŠLI TURNIRI:
AUSTRALIAN OPEN 2014
INDIAN VELS 2014 MAJAMI 2014
MADRID 2014 RIM 2014
ROLAN GAROS 2014
VIMBLDON 2014
KANADA SINSINATI
US OPEN 2014
YEC SINGAPUR 2014 WTF LONDON 2014