NETTIPING ROLAN GAROS 2015 – REZULTATI!

Pre svega, jedno OGROMNO IZVINJENJE svim igračima za kašnjenje.
I Iako smo se dobro spremili za ovaj krug, i pored dobre volje, urednici koji održavaju ovu igru nisu bili u mogućnosti da se posvete sajtu zbog privatnih obaveza i problema.
Trudićemo se da se ovo ne ponovi, i NETTIPING će u ovom obliku siguro nastaviti do kraja sezone.
Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da nam se priključe, i rade sa nama na ovom sajtu i pomognu nam da on opstane ovakav kakav je ( samostalan, neprofitabilan, ažuran, pouzdan i pun informacija i zanimljivosti vezanih za tenis)
Ako nam pomoć ne stigne, onda možete da očekujete dosta izmena, kako bi se ova igra pojednostavila, bila lakša za igranje i vama i nama za  ažuriranje i nastavila da postoji.

HVALA!
nttp

Ovi rezultati u preliminarni, za svaku grešku ili nepravilnost koju primetite, vičite.

Ako ne bude primedbi, da proglasimo i pobedika!

KALENDAR, NAČIN BODOVANJA I TRENUTNO STANJE NA RANG LISTI MOŽETE VIDETI OVDE!

 

NAPOMENE: Ne može se glasati za istog tenisera/teniserku u prognozi finala i pobednika.  Kada se glasa za opcije Neko od nenosilaca ili nenosilaca, bodovi se ne dobijaju ako ste pogrešili deo žreba u kom je pomenuti igrač ostvario plasman.
Ako neko stavi u finale dva tenisera ili teniserke koji su u istom delu žreba, bodovoaće mu s esamo jedna, tačniaj prognoza od te dve.

Zbog objektivnih razloga, bodovanje kod muškaraca biće blago izmenjeno. Rafael Nadal i Tomaš Berdih ”zameniće mesta”, odnosno Nadal će se bodovati kao top 4 igrač, a Bedih kao top8.
Ponekada je moguće da se  glasa za meč u toku ili po završetku istog, pre nego što se anketa zatvori, ali te preognoze neće dobiti bodove.