Žreb za Brizbejn, šou može da počne

Objavljen je i prvi žreb za glavni turnir u 2012-oj godini. Za Brizbejn, gde Srbija ima 3 predstavnice u ženskoj konkurenciji.

Na prvi pogled najbolje je prošla Jelena Janković, koja je u prvom kolu “izvukla” Suarez Navaro, sa kojom do sada nije imala problema, dok će se u drugom kolu sastati sa pobednicom meča, između Zakopalove i kvalifikantkinje. Za četvrtfinale je u najavi Frančeska Skijavone.

Ana Ivanović bi trebalo da ima relativno lak posao protiv Tamire Pašek, ali je već u drugom kolu čeka Kim Klajsters. Ako ništa drugo, onda dobra prilika da se vidi gde je Ana sa formom na startu sezone.

Bojana Jovanovski nikako da pobegne od Serene Vilijams. Ovoga puta je samo korak dalje od susreta sa njom, a do meča sa Serenom, čeka je nezgodna Kejsi Delakva, koja uveliko igra čelindžere. Da je Bojana u formi kao početkom prošle godine, čak ni pobeda nad Serenom ne bi bila iznenađenje, ovako je za sve nepoznanica, pa se može reći da je sve moguće.

Glavni žreb turnira počinje prvog dana nove godine, a ko će na teren znaće se u toku današnjeg dana. Sve informacije imaćete u rubrikama na sajtu, NAJAVE i REZULTATI i Turniri ove nedelje. Uživajte!