Troicki obožava skijanje…

Viktor Troicki trenutno boravi na Kopaoniku, gde se zajedno sa Žilom Simonom priprema za predstojeću tenisku sezonu. Naš teniser je otkrio zašto najviše voli Kopaonik i još neke stvari.

“Kopaonik mi je najdraža planina zato što je naša. Iako sam bio i u svetskim ski-centrima, Kop mi najviše prija jer se ovde osećam kao kod kuće. Tačno je da skijalište nije ogromno, ali ova planina mi je prirasla srcu” rekao je Viktor, a zatim je i dodao…

“Volim da se skijam, prošle godine sam na snegu proveo 31 dan, a s obzirom na to da ću ovde biti 10 dana, nadam se da će napadati sneg. Najviše volim da skijanje na stazi Duboka jer preferiram agresivniju vožnju i adrenalin. To mi je zanimljivo”.

Šta mu je Novak poželeo?

viktor-troicki

“S obzirom na to da je Nole nedavno postao otac, često pričamo o tome. Kad god se čujemo, kaže mi da je srećan kao nikad dosad i da mu je prelepo. Verujem mu da je to jedinstven osećaj. Novak mi je čak poželeo da što pre postanem tata. Odgovorio sam mu da ćemo videti. Postaću otac kad za to dođe vreme”.

Dejvis kup protiv Hrvatske, da li ćemo pobediti?

“Ne razmišljam previše o tome, ali svakako da ćemo dati sve od sebe da pobedimo, a cilj nam je da uđemo u finale. Meč protiv Hrvatske je posebno zanimljiv publici, tako da ćemo se boriti svim silama. Dobro je i to što će Novak Đoković igrati na Dejvis kupu, jer on je ikona sporta. Kad je on tu, nosi celu ekipu i s njim je sve mnogo lakše” istakao je on.

Teniser se prisetio i dana svoje suspenzije.

“Bio sam u šoku i neverici. Zbog toga mi je još više proradio inat. Nisam hteo da dozvolim da budem poražen i da oni budu ti koji su mi uništili karijeru. I mislim da sam u tome uspeo jer sam opet na 100. mestu na listi, što sam i želeo” – kaže Viktor.