To je Bojana!

Ni vođstvo od 5-4 uz servis, ni meč lopta na servis protivnice nisu bili dovoljni Bojani da se plasira u treće kolo kvalifikacija za turnir u Dubaiju. Poraz od Mone Bartel posle dva i po sata igre 6-4 6-7(3) 5-7.

Uz standardno problematičan servis, Bojanina najveća mana je da ne ume da iskoristi prilike koje joj se ukažu i završi meč. U drugom setu je servirala na 5-4, zatim na 5-5 propustila brejk loptu i na kraju vođstvo od 3-2 u taj brejku, uz mini brejk. U trećem setu, vratila se posle lošeg starta, imala meč loptu na servis Bartel na 5-4, da bi sa dve duple greške u narednom gemu, dala priliku protivnici da servira za meč, iako je imala gem lopte.

I Bartel je kuburila sa servisom, čak je imala i više duplih grešaka 18 – 13, ali su očigledno ovogodišnji rezultati Nemici drastično podigli samopouzadnje, pa je umela da odigra najbolje kada je to bilo potrebno. Na žalost Bojana je propustila lepu priliku, da s obzirom na protivnicu u trećem kolu, duđe u glavni žreb, ali što je još važnije, pobedi visoko rangiranu teniserku.