Tamara i Barbara nastavljaju da nižu titule!

Srpske teniserke Tamara Čurović i Barbara Bonić na najbolji mogući način privode sezonu kraju. Srpske teniserke su u poslednjih mesec dana nanizale svaka po tri titule na fjučers turnirima u konkurenciji parova!

tamara-dubl-titula-2016-curovic

Tamara Čurović poslednjih mesec ipo dana igra na turnirima u Hamametu. Na prva četiri nastupala je sa Barbarom Kotelesovom i uspela da osvoji dve titule i odigra jedno finale i četvrtfinale. Poslednje dve nedelje Tamara je igrala sa različitim partnerkama i opet trijumfovala.
Ovaj put, u timu sa Karolinom Alveš iz Brazila osvojila je fjučers u Tunisu pobedivši Oanu Gavrilu iz Rumunije i Sandru Jamrihovu iz Slovačke. Rezultat je bio 6-1 3-6 (10-8) za 1. nositeljke.

Tamari je ovo bilo čak 29. finale u karijeri a 9. ove sezone. Ukupno to joj je 16. titula, a 6. ove godine.

Bonic i Zoric Weisbaden

Barbara Bonić je poslednjih mesec dana igrala na turnirima u Egiptu. Na svakom je igrala sa različitim partnerkama. Prva dva su bili u Šarm El Šeiku, na tvrdoj podlozi, a ovonedeljni u Kairu, na šljaci.
U timu sa Jelenom Stojanović iz Australije pobedila je 4. nositeljke Veroniku Mirošnienko iz Rusije i Suzi Larkin iz Velike Britanije. Rezultat je bio ubedljivih 6-1 6-4.

Barbari je ovo bilo 14. finale u karijeri i 9. titula. Ove godine učinak u finalima je 4 od 4.