Svi u isto vreme?

Ako je jučerašnji raspored bio gotovo idealan, što se srpskih predstavnika tiče, sutrašnji bi mogao da donese poklapanje sva tri meča u singlu.

Realnije je svakako da Ana krene prva jer je njem meč drugi na Hajsens areni, a da Janko i Novak počnu negde u isto vreme. Janko je raspoređen na MCA, dok Novak, naravno na Rod Lejver arenu i igraće svoj meč kao treći.

Do poklapanja sva tri meča može doći, zato što Ana igra posle muškog singla, meča između Conge i Žila, dok Novak posle dva ženska singla u kojima igraju igračice koje umeju da ekspresno završe svoj posao, Kvitova i Azarenka. Janko igra posle dubl meča i meča između Zvonareve i Makarove.

Sve može biti naravno i drugačije, a ljubiteljima tenisa prestoji još jedna noć bez sna, negde od oko 3h. Da podsetimo da Ana igra protiv Vanje King koju je pobeđivala u sva tri dosadašnja meča, Novak protiv Maua protiv koga je dobio jedini meč odigran na ATP turnirima i na kraju Janko protiv Gaskea od kojega je izgubio jedini meč odigran davne 2005. godine. Novak i Janko su izgubili još po jedan meč odigran u nižim kategorijama turnira.