Spisak konačan: Srbiju predvodi Aleksandra Krunić

Sastav reprezentacije Srbije koji je prijavila selektor Tatjana Ječmenica – Jeftić za mečeve evro-afričke zone u Budimpešti je sledeći: Aleksandra Krunić (84. na WTA listi u singlu i 89. u dublu), Ivana Jorović (305.), Doroteja Erić (385.) i Vojislava Lukić (401.).

Fed Cup, Slovakia Vs. Serbia

Srbija će tako oslabljena ići u Mađarsku jer je Ana Ivanović još ranije je rekla da joj se Fed kup ne uklapa u raspored ove sezone, a Jelena Janković ne igra u Fed kupu još od finala 2012. godine. Pored njih dve, Bojana Jovanovski, Jovana Jakšić, Vesna Dolonc i Nina Stojanović su morale da se zahvale na pozivu zbog povreda ili drugih obaveza.

Takmičenje će biti održano od 4.-7. februara po grupama A, B, C i D. Nakon žreba znaće se u kojoj grupi će igrati tim Srbije i ko će našim devojkama biti protivnici. Pored domaće selekcije i naše reprezentacije za plasman u viši rang boriće se i: Austrija, Belorusija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Gruzija, Velika Britanija, Mađarska, Izrael, Letonija, Lihtenštajn, Portugal, Turska i Ukrajina.