Sinsinati: Jelena u 3. kolu

Jeleni Janković očigledno prija turnir u Sinsinatiju, jer je ovde trijumfovala 2009, bila finalistkinja 2011. i igrala polufinale 2013, a ove sezone turnir je počela sigurnom pobedom nad Anikom Bek iz Nemačke. Srpska teniserka je slavila sa 6-1, 7-6 i zakazala novi duel sa Sloun Stivens.

Sjajno je srpska teniserka otvorila ovaj duel. Povela je sa sa 3-0, Nemica je uspela nakon toga da osvoji jedan gem, da bi srpska teniserka napravila novu seriju od tri vezana gema za prednost u setovima rezultatom 6-1.

????????Jelena je odlično započela i drugi set i nakon maratonskog prvog gema, uspela da oduzme servis Nemici, iskoristivši četvrtu brejk loptu. Nemica je uzvratila u četvrtom gemu, ali je naša tensierka već u narednom ponovo stigla do prednosti, a zatim dobila gem sa nulom za 4-2. Bek je uspela da u osmom gemu napravi novi brejk i vrati rezultatsku neizvesnost, međutim u jedanaestom gemu Jelena ponovi dolazi do brejka i prilike da servira za trijumf, ali je izgubila sa nulom taj gem i morala u taj-brejk. U taj-brejku Jankovićeva nije izgubila nijedan poen, pa će se za četvrtfinale večeras boriti sa Sloun Stivens koja je u dva seta izbacila Čehinju Barboru Zahlavovu-Stricovu.