Singapur, žreb: Ana u grupi sa Serenom

Danas je u 11:00 časova po srednjeevropskom vremenu objavljen raspored teniserki po grupama na završnom turniru sezone u Singapuru. Najboljih osam teniserki raspoređeno je u dve grupe, a iz obe grupe u polufinale plasiraće se po dve najbolje igračice. Srbiju će ove godine predstavljati Ana Ivanović koja će se treći put takmičiti na ovom turniru, prvi put još od 2008. godine.

caroline-wozniacki-agnieszka-radwanska-petra-kvitova-serena-williams-stacey-allaster-maria-sharapova-ana-ivanovic-eugenie-bouchard-and-simona-halep-pose-ahead-of-the-draw_7imktjvh7c

Prema žrebu u crvenoj grupi nalaze se: Serena Vilijams (1), Simona Halep (4), Eženi Bušar (5) i Ana Ivanović (7). Drugu, belu, grupu čine: Marija Šarapova (2), Petra Kvitova (3), Agnješka Radvanjska (6) i Karolina Vožnjacki (8). Prva alternativa je Nemica Anželik Kerber, a druga Jekaterina Makarova.

Završni šampionat koji okuplja najboljih osam tensierki sezone prvi put se igra u Singapuru, a biće izuzetno zanimljiv jer se nekoliko teniserki bori da sezonu završi na mesu broj jedan.