Serena se umorila od tenisa

Serena Vilijams je izjavila da ne voli više toliko tenis, ali da ne može da živi bez njega. Ona je iskreno priznala, da ne voli sport, tolike fizičke napore i rad i da joj nije jasno kako je uopšte postala teniserka i uspela u svemu tome. Kako sama kaže, dok je još bila u zabavištu, tata Ričard joj je dao reket i rekao joj da počinju sa treninzima. I tako je sve počelo.

Serena je još rekla, da je propustila poslednji deo sezone, posle US opena, zato što se osećala iscrpljeno. Čak i sad kada je trebalo da dođe u Australiju, pomislila je koliko je to daleko i odmah se osećala umorno.

Možda je to nagoveštaj skorog odlaska Serene iz tenisa, mada je ona rekla da ne planira još da ode ali da će ređe igrati i baviti se drugim stvarimau životu. Serenina  druga interesovanja, su pre svega vezana za modu, glumu a ima i jedan mali deo vlasništva nad NFL klubom sa Floride, Majami Dolphins. Ona se nada da će baveći se tim stvarima, nalaziti motivaciju za nove pobede, jer kako sama kaže, motivacija je najvažnija.

Kako god biloi koliko god još dugo bude igrala Serena će uvek biti favorit za titulu. Ona trenutno nastupa u Brizbejnu gde će joj protivnica u drugom kolu biti Bojana Jovanovski najverovatnije u sredu.