Revanš

Zaustavio je David Nalbandijan Janka u Indijan Velsu, ali je Janko potvrdio trenutni rejting u Majamiju. Posle dosta borbe u prvom i preokreta u drugom, Janko je stigao do konačnih 7-5 6-3.

I Janko je kao Ana imao problema sa procentom ubačenog prvog servisa, ali je i pored toga on bio taj koji je imao inicijativu. Od četiri gema na servis Nalbandijana, Janko je u tri imao brejk lopte, ali je i pored jedne iskorišćene, bilo 4-4, kada se Janko još jednom susreo sa dve vezane brejk lopte protiv sebe. Pre toga, Janko je na 3-1, dakle čim je napravio brejk, dozvolio ekspresnih 00-40 za Argentinca, pa je prednost brzo otišla.

Te spašene brejk lopte kao da su odlučile prvi set. Nalbandijan je bio siguran u 10. gemu ali je u 12. ispustio 40-15 i priliku da se sve odluči u taj brejku. Janko pravi preokret i stiže do seta.

U drugom setu, bilo je manje brejk prilika, ali su igrači imali stopostotnu iskorišćenost lopti za prednost. Nalbandijan je prvi napravio razliku, poveo sa 3-1, da Janko iznenađujuće brzo sve preokrenuo i našao se u prilici da servira za set. Janko koristi drugu meč loptu i tako je došao na korak da ponovi prošlogodišnji rezultat, 4. kolo. Da bi to uradio moraće da pobedi Aleksandra Dolgopolova, koji je imao dosta problema sa kvalifikantom iz Hrvatske, Antoniom Veićem. Janko i Aleksandr se do sada nisu sastajali.