Raskinuli Šarapova i Vujačić

  Marija Šarapova raskinula je veridbu sa slovenačkim košarkašem Sašom Vujačićem. Njih dvoje su se verili u jesen 2010. godine, samo nekoliko meseci pošto su počeli da se zabavljaju posle upoznavanja u Los Anđelesu, gde je Vujačić igrao za Lejkerse, a Šarapova se spremala za sve ono što je čeka do kraja te sezone. Upoznali su se 2009 god. na jednoj zabavi kod zajednčkog prijatelja.

Vujačić je prošle godine prihvatio ponudu Anadolu Efesa, pa su on i  Marija  provodili malo vremena zajedno, a ruska teniserka je rekla da su raskinuli krajem proleća. Od tada, Šarapova je osvojila titule u Štutgartu, Rimu i na Rolan Garosu, kao i olimpijsko srebro.

Bila je to teška odluka za oboje. Uživali smo dok smo bili zajedno, ali zbog svojih karijera nismo više imali mnogo vremena jedno za drugo, posebno posle njegove selidbe u Tursku, pošto više nije bio u mogućnosti mnogo da putuje. Za deset meseci, nijednom nije bio u Los Anđelesu i bilo je zaista teško održati vezu. I dalje ga mogo volim, proveli smo divne godine zajedno, i nadam se da ćemo ostati prijatelji“, rekla je Šarapova.