Poraz Zomonjića, ubedljivi Miloje i Peđa

Nenad Zimonjić je za jedan dan završip svoje učešće na turniru u Melburnu. On i Ljodra poraženi su os nove kombinacije, Paes – Stepnaek sa 7-5 7-6(2). Juče je Nenad ostao bez partnerke, jer se Srebotnik povredila, pa današnji meč u miksu nije ni odigran.

Da li su protivnici bili bolji ili su porazu kumovali teški mečevi koje je Ljodra igrao u singlu, akoji se još žalio na povredu juče protiv Mareja, teško je reći. Nenad tako nije uspeo da ponovi bar ptošlogodišnji rezultat , kada je igrao četvrtfinale u muškom dublu i polufinale u miksu.

Sa druge strane ubedljiv start Krstina i Milojevića na juniorskom AO. Obojica su igrali protiv domaćih tenisera, Krstin je bio bolji od Froulija 6-2 6-1, a Milojević od Andrijića 6-2 6-0. Očogledno da tu ima i Novakovog uticaja.

Šalu na stranu, Krstina u drugom kolu čeka mnogo ozbiljniji posao, Čeh Pvlasek, koji je doduše danas imao dosta problema jer je izgubio prvi set protiv Hoa iz Tajpeha. Milojević će igrati protiv Kventina Halisa, 15-ogodišnjeg Francuza koji je napravio malo iznenađenje pobedom protiv Indijca Kadea. Halis je do glavnog žreba stigao kroz kvalifikacije.