Novak u trileru, Troicki rutinski, za trijumf nad Kazahstanom

Dejvis kup tim Srbije preokrenuo je rezultat i pobedama u nedelju savladao reprezentaciju Kazahstana sa 3-2.

novakOčekivali su svi da Novak rutinski dobije meč, a onda Troicki kroz maraton pokuša da nas odvede u 1/4 finale. Dogodilo se suprotno, Đoković je nakon pet setova savladao odličnog Kukuškina, a Viktor u tri rutinska seta Nedovjesova.

Novak je svoj meč dobio nakon preokreta, dva puta je imao set zaostatka, ali Mihail Kukuškin nije imao snage da dovrši posao protivv bledog Novaka, koji je do trijumfa stigao rezultatom 6-7(6), 7-6(3), 4-6, 6-3, 6-2.

viktorOnda je na teren izašao Viktor Troicki, savladao početnu tremu, i polako krčio put do konačne pobede. Na kraju, rutinskih 6-2, 6-3, 6-4 za Viktora nad Aleksandrom Nedovjesovim i plasman Srbije u 1/4 finale ovog takmičenja.

Svašta smo videli za ova tri dana, publiku koja dolazi da gleda Novaka, a onda ostaju poluprazne tribine, podlogu koja je bila skandalozno loša, naše momke koji su nedovoljno spremni iščupali konačnu pobedu, ali i sjajne Kazahstance koji su pokazali da nisu zalutali u elitno takmičenje teniskih reprezentacija.

Naredna je u Srbiji Velika Britanija, predvođena Endijem Marijem, a meč se igra u nedelji nakon Vimbldona, od 15-17 jula.