Novak kroz dva taj brejka bolji od Raonića

Novak Đoković zabeležio je i drugu pobedu u Londonu, na završnom Mastersu. U drugom kolu, u dva tesna seta, pobedio je Miloša Raonića, u dva taj brejka, rezultatom 8-6 i 7-5.

Резултат слика за djokovic raonic london
U prvom setu Miloš je bio sigurniji na servisu, nije dozvolio Novaku niti jedinu brejk loptu, sam nije iskoristio tri pa je u trinaestom gemu odlučen osvajač seta. Bilo je puno preokreta, gubio je Novak 1-3, pa nadoknadio minus, imao set loptu na 6-5, ali je narednu, tri poena posle, iskoristio za osvajanje seta.

Momentum je nastavio u drugom setu, poveo 2-0, Miloš se vratio, a onda Novak došao do novog brejka koji je Raonić opet vratio pa se ušlo u novi taj brejk. Ponovo je Kanađanin zadao prvi udarac, poveo 2-0, a onda je Novak uspeo da preokrene i napravi mini brejk u poslednjem poenu, za veliku pobedu nakon 134 minuta.

Poslednji meč igraće prekosutra, protiv Monfisa, mada je Francuz najavio moguće povlačenje zbog povrede rebara pa bi umesto njega uskočio Gofan.

Novak je ovom pobedom obezbedio prolaz u polufinale, a u drugom meču dana, u duelu debitanata u Londonu, Dominik Tim je u tri seta pobedio Gaela Monfisa.