Novak: IPTL liga je defnitivno bila uspeh

Novak Đoković izjavio je da je Međunarodna teniska Premier liga (IPTL) bila veoma uspešna, opisavši je kao jedinstveno iskustvo u kome je uživao, putovao i družio se sa timom, ali i sa igračima kojima se divio dok je odrastao.

Nole je istakao da je zadovoljan celokupnim događajem, da je prvi put posetio Indiju zahvaljujući svemu ovome i da je srećan jer se družio sa legendama tenisa.

„Definitivno sam uživao u celokupnom iskustvu. Bilo je veoma lepo iskustvo što sam otišao u Indiju prvi put u životu. Putovali smo zajedno sa timom, bio sam pored nekih igrača kojima sam se divio dok sam odrastao i kojima se i sada divim. To je nešto što cenim“, rekao je Đoković.

tennis-novak-djokovic-iptl_3238086

Takođe, Novak je i pohvalio organizatora ove lige, Indijca, Maheša Bupatija, rekavši da je znao da će ideja biti sjajna.

„Posetio sam dve lokacije ove godine, možda bude i više sledeće godine, ko zna, ako me Maheš Bupati želi. Ovo (IPTL) je defitinitivno bio uspeh. On je mozak i čovek iza ove ideje. Sećam se kada smo pre godinu i po dana prvi put razogovarali, i kada mi je predstavio ideju mislio sam da je sjajna. Veoma sam srećan zbog njega, prijatelji smo mnogo godina, a onda se ovo desilo i srećan sam zbog tenisa uopšte. U ovom delu sveta tenis nije popularan koliko bi mogao da bude, a ova liga će pomoći da poraste na ovdašnjem tržištu. Veoma mi je drago što sam bio deo IPTL“, zaključio je naš teniser.