Nema veze Janko

Janko je izgubio meč i ima za čim da žali, ali nema šta da zameri sebi, kada je taj brejk u pitanju, pa i ceo meč. Bio je ubedljiv u prvom, iskoristio sve slabosti protivnika, u drugom je malo popustio, u nezgodnom trenutku i izgubio.

U trećem, kada je Berdih servirao najbolje, odigrao je gotovo savršen set. Malo je nedostajalo da ga prelomi u 4. pa i 8. gemu. Nije uspeo ali je u taj brejku imao meč loptu na 6-5. Odigrao je sve kako treba ali je volej otišao u aut. Za malo, i da ga je pokušavao još 9 puta verovatno ga ne bi promašio, ali desilo se. Usledila je još jedna nesreća, nec posle sjajnog prvog servisa, a onda malo živci pouštaju, sledi dupla greška i opet nesreća, jer se okliznuo prilikom odličnog riterna, koji nije iskoristio. Kako stvari stoje, moguće je da se Janko i povredio, jer je šepajući otišao najbrže što može iz dvorane.

Nadajmo se da su to ipak više povređene emocije i Jankov ego, a da je sa nogom sve u redu, jer na kraju, lepo bi bilo videti dva srpska tenisera u jedno meču na završnom turniru u sezoni. Janko je napredovao, reklo bi se konačno, i ovo iskustvo mu može puno pomoći, ako sve lepo položi u svojoj glavi i pametno nastavi dalje. Srećno Janko!