Lama opet koban po Pašu

pasanski borisI na drugom uzastopnom turniru Pašanski je izgubio od istog protivnika, nepremostiva prepreka bio je devetnaestogodišnji Gonzalo Lama, koji je nošen podrškom publike posle tri seta bio bolji i prošao u četvrtfinale čelendžera u Santijagu.

Lama je sjajno servirao danas, imao čak 10 as udaraca i mnogo servis vinera, dok je Boris samo 2 puta odservirao as za ceo meč.
Imao je Čileanac dosta sreće u pojedinim trenucima, to naravno nije presudilo u ovom duelu, ali kada se na to doda njegova sjajna igra, podrška publike koja ga je nosila tokom celog meča, a i nešto slabija Borisova igra u drugom i trećem setu ovakav ishod ne treba da čudi.

Borisu sada ostaje nastup u četvrtfinalu dublova gde će zajedno sa Antoniom Veićem igrati protiv prvih nosilaca Demolinera i Souze.

A što se tiče daljih nastupa u singlu, još nije poznato koji je sledeći turnir na kojem će Paša nastupati.
Ali, jedno je sigurno, Boris treba da zaboravi ovaj poraz i fokusira se na naredne turnire gde će imati priliku da poboljša svoj plasman, a već u ponedeljak će napredovati par pozicija zbog 6 osvojenih bodova ovde u Santijagu.

Više pročitajte OVDE

Autor: Tešnjar