Juniori: Titula za Nevenu Soković.

Mlada srpska teniserka Nevena Soković (2000.g.) osvojila je titulu u konkurenciji za devojčice do 16 godina, na turniru treće kategorije u Holandiji. Turnir je igran na tvrdoj podlozi.
Nevena Sokovic Holandija U16 Titula

Nevena je kao 1. nosilac turnira bila slobodna u prvom kolu, dok je u drugom sa 6-3, 6-3 bila bolja od Jeve Rogove iz Ukrajine. U trećem kolu je sa 6-1, 6-7, 6-2 pobedila domaću teniserku Bo Van Beveren. Četvrtfinale je igrala protiv dubl partnerke i 7. nositeljke, Danai Petrule iz Grčke i sa 6-3, 6-1 prošla u polufinale. U polufinalu je igrala protiv još jedne domaće teniserke, 6. nositeljke, Noe Ljauv A Fong i pobedila nakon tri seta (6-1, 3-6, 6-0). 10. nositeljka, Liza Pičineti iz Italije nije predstavljala tešku prepreku za Nevenu u ovom finalu, pa je Nevena do titule došla nakon dva odigrana seta (6-4, 6-4). 

Pored Nevene, na ovom turniru je učestvovala i Draginja Vuković, koja je kao 3. nositeljka poražena u trećem kolu od 14. nositeljke, Marte Oliveire iz Portugala sa 6-0, 6-1.

U dubl konkurenciji, Nevena Soković i Danai Petrula iz Grčke su bile postavljene za prve nositeljke, a poražene su u četvrtfinalu od domaćih teniserki i 7. nositeljki, Ljauv A Fong i Tran sa 6-4, 6-2.

Nevena je rođena 28. februara 2000. godine u Novom Sadu gde trenutno i trenira u klubu “Novi Sad 2002”. Za usavršavanje teniske tehnike zadužen je njen trener Tomislav Vasin. Omiljeni udarci su joj forhend i volej, a kao teniskog uzora izdvojila je Novaka Đokovića, jer je on za nju primer pravog sportiste. Ovo je bio prvi turnir za Nevenu u konkurenciji do 16 godina i prva titula.