Juniori: Titula u dublu za Nikolinu Jović.

Na ITF turniru u Prerovu (Češka) u konkurenciji za juniore i juniorke do 18 godina, titulu u dubl konkurenciji osvojila je Nikolina Jović (1998. godište). Ona je u paru sa I-Hsuan Čo iz Kineskog Tajpeha u finalu sa 6-2, 6-3 slavila protiv bugarsko-češke kombinacije Danailova/Kolarova.
Nina i cho
Jović i Čo su kao sedme nositeljke bile slobodne u prvom kolu. U drugom kolu su sa 4-6, 7-6(4), 10-6 bile bolje od italijanske kombinacije Kinelato/Stefanini. U 1/4 finalu su imale najlakši posao protiv drugih nositeljki Pospelove i Stašenkove iz Rusije gde su izgubile samo tri gema (6-0, 6-3). Plasman u finalu su izborile pobedom 7-6(7), 0-6, 10-5 protiv petih nositeljki, Mraz iz Slovenije i Novotne iz Češke. U finalu su bez većih problema sa 6-2, 6-3 savladale osme nositeljke, Danailovu iz Bugarske i Kolarovu iz Češke.

Nikolina Jovic dublU singl konkurenciji, Jovićeva je poražena u drugom kolu od 14. nositeljke Silvije Kinelato iz Italije sa 6-4, 6-0.

Ovo je bilo prvo finale dubla za Nikolinu na turnirima do 18. godina, dok je u singlu igrala dva finala, a osvojila je jednu titulu, 2012. godine u Sloveniji (Kranj, G4).

Turnir u Češkoj je iz kategorije G1, po rangu odmah iza GS turnira, tako da ova titula još više dobija na značaju. 

Nikolina je trenutno 237. juniorka sveta, a najbolji plasman joj je 205. mesto. Ova titula će joj doneti skok na 206. mesto.

Naredni turnir na kome će Nikolina Jović učestvovati biće turnir druge kategorije u Tunisu od 26. januara, a nakon tog turnira odigraće još jedan turnir u Tunisu iste kategorije od 3. februara.