JJ opet kobna po Hantuhovu

Jelena Janković po drugi put  u roku od dva dana bila je kobna po Slovačku teniserku Danijelu Hantuhovu. Ovaj put, u konkurenciji parova.
jankovic lucic

JJ je  nastavila  sa dobrim partijama u tandemu sa hrvatskom teniserkom Mirjanom Lučić-Baroni nakon što su  u prvom kolu  Rolan Garosa  bile bolje od Slovakinje koja je igrala u tandemu sa  Anabel Medinom  Geriges iz Španije, inače dvostrukom šampionkom RGa u konkurenciji parova.

Krajnji rezultat meča bio je 6-4 3-6 6-2 za srpsko-hrvatski par.  Uprvom setu presudan je bio samo jedan brejk, u poslednjem gemu. U drugom je slovačko-španski par bio sigurniji, te je sve ličilo na reprizu  singl meča Jelene i Danijele. Ipak, ovaj meč je otišao u treći set gde su JJ i Mirjana bile dominantne i plasirale se u drugo kolo drugog Gren Slema sezone.

Hantuhova može da odahne u miks dubl konkurenciji, jer je tamo potencijalni duel protiv JJ moguć tek u finalu, što im od srca želimo!

U narednom kolu, srpsko-hrvatsku kombinaciju očekuje duel sa Francuskinjama Severin Beltram i Lorom Torp. Njih dve su u prvom kolu pobedile Hrvaticu Petru Martić i Šanel Šepers iz Južne Afrike sa 3-6 6-4 6-4.