Jelena u Kuala Lumpuru

Jelena Janković je rešila da kroz mečeve dođe do prave forme, pa je zato uzela specijalnu pozivnicu za trurnir u Kuala Lumpuru, koji počinje od ponedeljka. Za isti turnir je uzela specijalnu pozivnicu i Agnješka Radvanska, mada je pitanje da li će Poljakinja igrati na tom turniru, jer treba da odigra i finale Dubaia.

U svakom slučaju, njih dve su prve nositeljke, pa je tako turnir dobio na težini, jer je do tada najbolje plasirana teniserka koja se prijavila, bila Šuai Peng, a pored nje je još samo Gajdosova iz Top 50! Jelenina protivnica u prvom kolu bi trebalo da bude Garsija iz Francuske a prvu ozbiljniju protivnicu bi imala u polufinalu, Peng ili Martić.

Ovo je prvi Jelenin nastup na ovom turniru, ali će zato biti treće za Bojanu Jovanovski. Nju za ovaj turnir vežu lepe uspomene jer je na njemu prvi put prošla u drugo kolo nekog WTA turnira pre dve godine, a prošle godine je igrala u četvrtfinalu gde je izgubila od Dokić. Bojana će u prvom kolu igrati sa Kejsi Delakva, koju je već pobedila ove godine, a u drugom bii je čekala En Ketavong. Evo kompletnog ŽREBA.