Jelena nemoćna protiv Serene

jelena dubai 2014Jelena Janković uzela je samo četiri gema prvoj teniserki sveta u četvrtfinalu WTA Dubaija. Serena je za 77 minuta pobedila našu najbolje rangiranu teniserku sa 6-2, 6-2 i igraće u polufinalu Dubaija.

Jelena je loše otvorila meč, pa je Serena odmah napravila brejk. Iako je u petom gemu vratila brejk i smanjila rezultat na 3-2, do kraja seta Serena joj nije dozvolila nijedan gem i povela sa 6-2 za 39 minuta igre.

U drugi set Jelena je ušla nešto sigurnije, bolje je igrala sve do šetog gema kada Serena pravi brejk za 4-2. To kao da je demoralisalo našu teniserku koja do kraja meča nije uzela ni gem, pa je Serena zasluženo prošla u polufinale.

Po završetku meča došlo je do manjeg verbalnog duela između naše i američke teniserke povodom Jelenine primedbe u završnim poenima susreta da njenoj protivnici treba isuviše vremena da zauzme stav za prijem servisa.

Uz engleskog komentatora koji je uzviknuo “Zaveži, Jelena!”, snimak možete pogledati ovde: http://www.youtube.com/watch?v=GDEzeB_X0EA