Jelena i Vikmajer u prvom kolu!?

Obavljen je žreb za turnir u Parizu. Turnir je iz premier serije a na njemu je trebalo da učestvuje Jelena Janković. Kako organizatori još nisu dobili zvanični otkaz, Jelena je žrebana i za prvo kolo joj je predviđen susret sa Vikmajer. Paradoks je da se i Vikmajer žalila na povredu, pa je pitanje koja će se od dve teniserke uopšte pojaviti na turniru.

Prvi nosilac na turniru bi trebalo da bude Marija Šarapova, koja danas nije igral protiv Španije, a osim nje iz prvih deset, tu su Li Na i Marion Bartoli. Za turnir su prijavljene i sve tri Nemice, koje su igrale naporne mečeve ovog vikenda, protiv Češke, pa će biti interesantno videti ko će se na kraju pojaviti na turniru. Malo je čudno da je turnir iz Premier serije predviđen odmah posle FK vikenda, ali takav je raspored.

Inače Jelena je danas bila na ultrazvuku, ali se još uvek ne zna koliko je ozbiljna njena povreda. U kakvom je stanju mišić i od čega se pojavio hematom veličine šake na Jeleninoj butini, znaće se preciznije sutra posle pregleda u Parizu. Bojana Jovanovski je takođe trebalo da igra iduće nedelje, na turniru u Pataja sitiju, ali je je ipak odustala. Krunić takođe neće igrati iduće nedelje a Natalija Kostić je za sada planirana za žreb u Antaliji.