Janko i Lukaš propustili šansu!

Janko+Tipsarevic+Internazionali+BNL+Italia+BvXv45mz1NJlImali su 3-1 u super taj brejku, pre toga set viška, ali su braća Brajan na kraju ipak bili bolji i otišli u polufinale, 6-7(4) 6-4 10-7.

Prvi su do brejka došli Tipsarević i Kubot i tako dali do znanja favoritima, da ovo neće biti lak meč. Iako su prednost ostvarenu u prvom gemu izgubili, na 4-4 Janko i Kubot su ponovo bili u prilici da naprave brejk i izbegnu taj brejk. Nisu to iskoristili, ali se ispostavilo da im to nije napravilo problem, jer su u tvrdom taj brejku, bili sigurni i sa 7-4 rešili taj deo igre.

Na žalost više od toga nisu mogli. Drugi set je bio mnogo sigurniji za par koji je servirao, nije se dolazilo do lakih brejk prilika, a jedinu su braća Brajan imali i iskoristili na 4-4, iako su Tipsarević i Kubot imali gem loptu, ali je odlučujući poen pripao protivnicima.

U super taj brejku, bilo je neizvesnosti do 6-5 za Brajane, kada oni prave odlučujuću razliku i na kraju pobeđuju. Sve u svemu jedna pozitivna stvar u moru negativnih za Janka i podstrek za bolje izdanje u Majamiju.