Ilija i Filip bez titula, Nikola ”dobio” prvenac

Filip KrajinovicIlija Bozoljac i Filip Krajinović nisu uspeli da izvojevaju pobede u današnjim finalima.

Filip  je izgubio u dva seta od četvrtog nosioca turnira 15k kategorije u Maroku, Lamina Uahaba iz Alžira, rezultatom 1-6 6-7(2). 

Nakon ovog poraza Filip ostaje na 0 titula iz čak 6 finala.

ilija bozoljacIlija je sa druge strane pružio nešto veći otpor i odveo svoj meč u treći set. Ipak, poražen je rezultatom 6-7(9) 7-6(3) 1-6 od strane Radua Albota iz Moldavije.

Turnir je bio čelendžer 35k kategorije u Fergani, Uzbekistan, a Ilija je prethodno izgubio i u finalu dubla. U paru sa Romanom Jebavijem iz Češke poražen je  od strane uzbekistansko-tunižanskog para Faruk Dustov, Malek Džaziri u dva seta 6-3 6-3.

nikola-milojevic

Ipak, lepe vesti stižu iz Maratona,  u Grčkoj. Nikola Milojević je u svom prvom nastupu na jednom profesionalnom turniru izašao kao pobednik. Iako je do titule došao povlačenjem svog protivnika, Irca Luka Sorensena, pre meča, činjenica je da je na putu do finala pokazao impresivnu formu i uverljivo dobijao mečeve protiv  solidno rangiranih tenisera.

Na 10k turniru u Sokobanji Luka Ilić i Strahinja Rakić izgubili su u finalu od Filipa Langa i Marka Rata, prvih nosioca turnira, sa 4-6 3-6.