Idealan raspored

Ako sve bude išlo po planu, ljubitelji tenisa u Srbiji biće u prilici da vide sva četiri sutrašnja meča, makar na strimu. Svi koji izlaze na teren, igraju na terenima koji su pokriveni kamerama, pa će posebno zanimljivo biti, da se vidi kako izgleda igra Janka i Viktora, koji su u prvom kolu bili na terenu br. 18 koji nije pokriven kamerama.

Prva na teren će Ana Ivanović, igraće u 1h posle ponoći na Hajsens areni sa Mikaelom Krajiček. Janko igra svoj meč drugog kola sa domaćim teniserom Džejmsom Dakvortom, što je verovatno glavni razlog stavljanja njegovog meča na Margaret Kort arenu i to kao drugi meč. Pošto je prvi meč, ženski singl Zvonareva – Hradecka, trebalo bi da se njegov meč poklopi sa završetkom Aninog.

Novakov meč sa Hiraldom će se igrati kao treći na Rod Lejver areni i tu može doći do poklapanja sa Jankovim mečom, jer pre Novaka se igraju dva ženska singl meča. Sve dakle zavisi od toga koliko će Janko i Vera biti brzi. Na kraju Viktor Troicki igra protiv Kukuškina kao četvrti meč na terenu broj 2, posle dva ženska singla i jednog muškog, Ferer – Sviting.

Uz malo sreće sa trajanjima mečeva, čeka nas najmanje 6-7 sati tenisa. Uživanje će biti potpuno ako svi prođu dalje, što bi trebalo da se dogodi s obzirom na protivnike i protivnicu, naravno. I još da dodm, da će sutra na teren broj 11 prfvi put na ovogodišnjem AO zaigrati Nenad Zimonjić. On i Ljodra igraj svoj meč kao četvrti, a ptozivnici će im biti Amerikanci Ker i Jang. Uživajte!