Hrabra Aleksandra izbacila i Saru Erani

krunicFenomanalan rezultat Aleksandre Krunić! Srpkinja je savladala favorizovanu Saru Erani sa 6-3, 6-7, 6-2 i u trećem kolu najprestižnijeg turnira na svetu igraće protiv Venus Vilijams. Aleksandra nastavlja da živi svoju vimbldonsku bajku. U prva dva kola pred njom su oružje položile dve Italijanke, najpre Roberta Vinči a potom i Sara Erani.

Krunićeva je sjajno igrala tokom celog meča, i možda joj je malo iskustva nedostajalo da do pobede dođe posle dva seta. Prvi je odigrala odlično iako je Erani mnogo bolje počela i povela sa 3-0. Tada je naša igračica preuzela inicijativu, vezala šest gemova i došla do vođstva od 1-0.

U drugom setu je vođena velika borba, videli smo po jedan brejk na obe strane pa je najpravednije bilo da se igra taj-brejk. Upravo je tada neiskustvo Krunićeve došlo do izražaja. Pravila je greške, koje protivnica nije propustila da iskoristi i dođe do izjednačenja. Ipak, to nije pokolebalo Aleksandru koja u odlučujućem setu pravi tri brejka i dolazi do velike pobede.