Gaske pod znakom pitanja za Rolan Garos, Bartoli na egzibicionom turniru

tennis-news-picFrancuski teniser Rišar Gaske propustiće Masters turnire u Madridu i Rimu, jer još uvek pati od povrede leđa. Takođe, nastup svetskog broja 11 na drugom Gren slenu sezone, Rolan Garosu dovodi se u pitanje, jer se ne zna da li će uspeti da zaleči povredu do tada.

Pored Viktorije Azarenke, u Madridu neće nastupiti ni Venus Vilijams. Amerikanka je otkazala učešće u glavnom gradu Španije zbog zdravstvenih problema. Problemi su počeli u Čarlstonu, a iz istog razloga je otkazala i učešće na WTA turniru u Kuala Lumpuru.

Aktuelna šampionka Vimbldona, Marion Bartoli učestvovaće na egzibicionom turniru u Liverpulu u junu mesecu. Posle senzacionalnog osvajanja Vimbldona, 28-godišnja Francuskinja je sve iznenadila kada je rekla da se oprašta od aktivnog bavljenja tenisom.

Ja sam veliki ljubitelj fudbala, poziv sam prihvatila i jedva čekam da posetim Liverpul. Nadam se da ću uspeti da vidim stadione Liverpula i Evertona, Enfild i Gudison Park. Radujem se što ću ponovo igrati tenis na travnatoj podlozi“, rekla je Bartoli