Finala za Milojevića, Jandrića i Bjelicu

Srpski teniseri Nikola Milojević, Ivan Bjelica i Darko Jandrić učestvovali su ove nedelje na fjučers  turnirima 10K kategorije i uspeli da izbore finala.

nikola milojevic

Nikola Milojević igrao je u Turskoj. Na fjučersu u Ankari bio je postavljen za 1. nosioca, i sve do finala veoma ubedljivo je dobijao mečeve, da bi ipak, na poslednjem koraku zastao. U svom 20. finalu u karijeri, a 5. ove sezone, izgubio je od Aleksa Molčana iz Slovačke, rezultatom 4-6 5-7. Za sada će ostati na 10 osvojenih titula, od čega je osvojio dve ove sezone.

NIvan bJELICAa turniru u Hrvatskoj iste kategorije učestvovali su Ivan Bjelica, Darko Jandrić i Željko Milović. Jandrić je poražen u 1. kolu kvalifikacija, Milović u 3., dok je Bjelica izgubio u 1. kolu glavnog žreba.

Ipak, Bjelica i Jandrič izborili su plasman u finale u konkurenciji parova. Bili su postavljeni za 3. nosioce, u polufinalu pobedili 1. – braću Šabanov iz Hrvatske 6-1 6-4, ali u finalu izgubili od 2. nosilaca Aleksandra Milera iz Francuske i Joana Niklesa iz Švajcarske sa 4-6 1-6.