Fenomenalni Krajinović!

Kolika je šteta što su ovog talentovanog tenisera omele povrede u poslednje dve godine, pokazali su njegovi rezultati u poslednjih mesec dana, a najviše ovi u kvalifikacijama za Roland Garos. Posle teških pobeda, danas kada je bilo najteže, jer je protiv sebe imao tenisera koji se nalazi na pragu ulaska u Top 100, Danijela Brandsa, Filip je bio najubedljiviji, 6-2, 6-3.

Filip je odlično servirao, imao 6 asova, i dozvolio da mu pritivnik uzme samo jedan poen kada je ubacio prvi servis. To je za posledicu imalo da njegov protivnik nije uspeo da napravi nijednu brejk priliku u meču, što je za šljaku zaista neverovatan podatak! Otuda i brza Filipova pobeda, za svega nekih sat vremena i čak 23 poena više od Brandsa.

Bilo bi lepo kada bi Filipa poslužila sreća, prilikom raspoređivanja u glavni žreb. Svakako da je veliki uspeh prolazak u glavni žreb, ali bi bilo lepo da Filip ostvari bar jednu pobedu, a to bi mogao da uradi ako mu žreb dodeli kvalifikanta ili recimo FRancuza Prudona, mada ni Bendžamin Beker ne bi bio nepremostiva prepreka.