Fed kup: Obavljen žreb

U plej-ofu za popunu Svetske grupe B Fed kupa u Novom Sadu se sastaju Srbija i Paragvaj. Današnjim žrebom određen je i raspored duela, a prva će za Srbiju na teren izaći Aleksandra Krunić. On će ukrstiti reket sa Veronikom Sepede Rojg, koja je pred početak žreba primila od strane Međunarodne teniske federacije nagradu “Srce” za doprinos u nacionalnoj selekciji.

fed kup

Duel Krunić i Sepede počinje sutra od 13 časova u hali Spens u Novom Sadu, a posle njih na teren će izaći Ana Ivanović i Monserat Gonzalez. U nedelju će se igrati još dva singla i dubl, najpre će Ana Ivanović odmeriti snage protiv najbolje paragvajske igračice Veronike Sepede Rojg, a potom sledi duel između Aleksandre Krunić i Monserat Gonzalez.

Duel će se završiti mečom dublova a najavljeno je da će igrati Jelena Janković i Ivana Jorović protiv Veronike Sepede Rojg i Monserat Gonzales. 

“Drago mi je da će novosadska publika imati prilike da podrži jedan ovakav tim, nadam se da ćemo ostvariti svoj cilj u ovom meču i doći do pobede. Odlučila sam da u singlu ipak igra Aleksandra, pošto je Jelena još uvek rovita i pod terapijama, pa nismo želeli da rizikujemo“, rekla je selektorka Srbije.