Đoković ekspresno do velikog finala!

Novak Đoković igra fenomenalno, danas je “počistio” sa terena Keija Nišikorija sa 2-0 (6-1 i 6-1) i tako je obezbedio sebi plasman u finale i veliki derbi sa Endijem Marejom! Samo 66 minuta je proveo na terenu!


Izgleda da je loša forma prošlost, Novak Đoković to pokazuje iz meča u meč na završnom masters turniru u Londonu.

Uliva nam toliko sigurnosti, svaki udarac mu je daleko bolji nego u prethodna dva meseca, a danas je agresivnom igrom “počistio” sa terena Keija Nišikorija sa 2-0, po setovima 6-1 i 6-1.

U prvom setu je Novak veoma brzo poveo sa 4-0, da bi nakon toga dozvolio sebi blago opuštanje i gubitak gema na svoj servis.

Ipak, sa dva nova vezana gema Novak Đoković uspeva da dobije prvi set za samo 36 minuta na terenu.

Nastavio je sa agresivnom igrom i u nastavku naš najbolji teniser. Napadao je Japanca, prilazne lopte su mu bile fenomenalne, reklo bi se da se Nole baš ugodno osećao na terenu.

Kada je poveo sa 3-0 čuo se i glasno radovanje našeg tenisera, čisto da dodatno povrati samopouzdanje i da, možda, zaplaši Endija Mareja, znalo se već tada da će Nole biti u finalu sa Britancem.

Publika je bila oduševljena kada je Nišikori smanjio na 4-1, a Nole je nakon toga nastavio da ruši protivnika sjajnim udarcima sa osnovne linije. Prvu meč loptu Nole je imao na servis Keija Nišikorija, uspeo je odmah da je iskoristi i da slavi novu, četvrtu pobedu na ovom turniru.

Dakle, Novak je u finalu završnog mastersa u Londonu, a sutra će odmeriti snage sa Endijem Marejem u duelu godine. Pobedniku će pripasti, ne samo ovaj turnir, već i prvo mesto na ATP listi.

Meč je na programu u nedelju od 19 časova.