Da li je ovo poslednja sezona za Jecu u FED kupu?

   Srpska teniserka Jelena Janković posle poraza od Češke u finalu FED kupa izjavila je da se bliži vreme za povlačenje iz reprezentacije.

“Još nisam napravila plan za sledeću sezonu, sigurno je da ću prvo na oporavak od povrede i odmor, pa ćemo videti. Što se tiče Fed kupa, igram već 12 godina za reprezentaciju i bliži se vreme za povlačenje i davanje šansi mlađim igračicama. Uvek ću biti tu da pomognem, ali mislim da za sledeći meč protiv Slovačke neću biti tu. Postoje druge igračice koje možda mogu da daju i više”, rekla je Jankovićeva novinarima u Pragu.

Kada je u pitanju današnji poraz od Šafarove Jankovićeva je rekla da nije mogla protiv povrede.

“Žao mi je zbog tima, nisam mogla da dam 100 odsto zbog povrede. Sa druge strane Šafarova je igrala sjajno i zasluženo pobedila. Čestitam Čehinjama, ali i mom timu, jer nije mala stvar biti drugi na svetu. Jako mi je žao, nije lako izgubiti u finalu, mi smo pobednici u duši, navikli smo da budemo prvi. Ponosna sam na ceo tim, na sve ljude koji su nam pomogli da dođemo ovde i nadam se da će biti još prilika za titulu”, poručila je Jankovićeva.

 Treba podsetiti da je Srbija zauzela drugo mesto u FED kupu od 85 zemalja koliko se takmičilo ove sezone.
SVAKA ČAST DEVOJKE!!!