Skoro kompletne

Teniska FED kup reprezentacija Srbije odradila je danas prvi trening u Moskvi, gde će narednog vikenda igrati protiv Rusije u polufinalu Svetske grupe ovog takmičenja.

“Sinoć je stigla cela ekipa, Jelena je ovde još od nedelje. Jutros smo odradili prve treninge u hali, konkretno Bojana i Jelena. Teren je još uvek mekan, jer je u pitanju šljaka i verujem da će je do meča organizator malo bolje pripremit. Popodne će nam se na treningu priključiti i Aleksandra Krunić, sutra dolazi Ana Ivanović i od četvrtka će cela ekipa biti na okupu”, kazao je Vraneš novinarima u Moskvi.

Jelena Janković rekla je da očekuje bolju podlogu do kraja nedelje. “Tu su sada Bojana i Aleksandra, atmosfera je dobra. Svi se lepo slažemo i pripremamo za predstojeće mečeve. Počela sam saradnju sa trenerom Željkom Krajanom i kondicionim trenerom Dejanom Vojinovićem. Želim da napredujem, da poboljšam svoju igru i vratim se u vrh. Videćemo kako će se sve odvijati, trenutno smo na probnom radu i ovo je tek početak”, istakla je Jankovićeva.

Pre izlaska na teren u duhu Vaskrsa organizovano je kucanje jajima u srpskoj svlačionici, a pobedu je odneo španer našeg tima Vlada Zakanji. “Mi ćemo pokušati da se što bolje pripremimo, da se naviknemo na podlogu što je moguće bolje, u sredu će nam se priključiti i Ana. Mi smo veoma pozitivne i verujemo u pobedu”, zaključila je Bojana Jovanovski.

Duel Rusija – Srbija igra se u subotu i nedelju. Prvog dana od 13 sati po našem vremenu igraju se dva singla, dok su u nedelju na programu tri meča, od kojih premijerni počinje u 14 sati.

 

Izvor: Tanjug