ATP Sofija: Porazi za Krajinovića i Zekića, Tepavac u glavnom žrebu i pored poraza

Srpski predstavnici u kvalifikacijama za ATP turnir u Sofiji danas su doživeli poraze u borbi za glavni žreb. Ipak, Marko Tepavac je ”upao” kao ”srećni gubitnik i tako će po prvi put u karijeri igrati u glavnom žrebu jednog ATP turnira.

Sva tri naša tenisera dobro su se držali u prvom setu, koji su ipak gubili u taj brejku, da bi onda meč bio gotov već nakon drugog seta.

Filip Krajinović je nakon eliminacije 5. nosioca kvalifikacija, poražen od strane 4., francuskog tenisera Matija Burga. Srpski teniser je izgubio sa 6-7(7) 4-6.

Miljan Zekić je nakon eliminacije 6. nosioca izgubio od nekada 71. tenisera sveta Sedrika Marsela Stebe iz Nemačke. Miljan je poražen sa 6-74( 0-6.

Marko Tepavac je izgubio od 3. nosioca kvalifikacija Maksimilijana Marterera iz Nemačke rezultatom 6-7(4) 5-7. Ipak, Marko će debitovati u glavnom žrebu jer je upao kao ”srećni gubirnik0”. Međutim, sreća mu se nije osmehnula dva puta, jer će mu naredni protivnik biti nekada 8., a sada 91. teniser sveta Rus Mihail Južni.