Ana nije uspela

Uporna Dankinja i nesigurna Ana, pre svega pri servisu, proizveli su poraz srpske teniserke, 3-6 5-7.

Uz nesiguran servis(9 duplih grešaka), meč su obeležile Anine propouštene brejk lopte, 4 od 11, ali su posebno bile bitne one u prvom setu, na 4-2 za Karolinu, kada je Ana propustila 00-40. To je nekako bio početak kraja a pre svega značilo je izgubljen set.

I u drugom setu Ana je ta koja je morala da juri rezultat. Već od 2-1 Karolina ima brejk prednosti a onda dolazi čudan period igre od 6. do 11. gema, u kojem nijedan teniserka ne uspeva da osvoji servis. Kako je rezultat u  broju brejkova izjednačen u tom periodu, brejk iz trećeg gema se poakazao kao presudan, jer je Karolina konačno uspešno odservirala za set  i meč na 6-5.

Ana je kao i do sada, pokazala dosta dobre igre, povremeno su udarci, posebno forhend ličili na period kada je igrala sa mnogo više samopouzdanja. Na žalost, servis i bekend su i dalje problematični, pa tako Ana ne može da u kontinuitetu da odigra meč na visiokom nivou. I Karolina je danas imala svoje uspone i padove, ali je bila bolja baš za onoliko koliko rezultat pokazuje.