Ana loše-dobro-loše

Nije naravno sve bilo ni do Ane, ali se mora reći da je propustila lepu priliku i vođstvo od 3-0 u trećem setu i 15-30 na servis Kim. Na kraju ipak 6-1 1-6 6-3 za Belgijanku.

Dva prva seta bila su gotovo identična. Teniserke su sticale ranu prednost a onda su protivnice padale u igri i rezultat je bio veš nego ubedljiv za obe. Ana je olako prepustila prednost u prvom setu, a onda propustila brejk loptu da se ekspresno vrati u set. Nije uspela i onda je više nije bilo na terenu.

Saveti trenera ili nešto drugo u Aninoj glavi, tek u nastavku je Ana krenula mnogo smirenije i pametnije. To se nekako poklopilo sa greškama protivnice, pa je rezultat vrlo brzo bio isti, ali u Aninu korist. Tako je počeo i treći set, ali je onda Kim pokazala zašto je veliki igrač. Pokušaval je dugo da nađe udarce a kada joj je krenulo, Ana je na žalost bila samo statista.

Moguće je, da je koja loptica u četvrtom ili petom gemu otišla na pravu stranu, što se Ane tiče, da bi se meč završio drugačije, ali je utisak, da je Kim kada je igrala a ne grešila, bila bolja teniserka. Ana svakako može bolje i moraće, ako želi da se vrati među najbolje na svetu.