Ana Ivanović i Jelena Janković u drugoj rundi Vuhana

Srpske teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković uspešno su startovale  na turniru Premijer 5 kategorije u Vuhanu, u Kini.

Embedded image permalinkPrva na teren je izašla Ana Ivanović, inače 9. nosilac turnira. Protivnica Ivanovićevoj bila je Rumunka Aleksandra Dulgeru. Meč je rešen bez drame, rutinskom pobedom srpske teniserke od 6-1 6-3.
Naredna protivnica Ani biće Amerikanka Medison Brengl , koja je iznenadila Dominiku Cibulkovu, i možda upravo time učinila uslugu Ani, koja je izgubila dva puta od Slovakinje u poslednjih mesec dana.

Jelena Jankovic of Serbia returns a shot to Heather Watson of Great Britain during a match on day 2 of 2015 Dongfeng Motor Wuhan Open at Optics Valley International Tennis Center on September 28, 2015 in Wuhan, China.Jelena Janković je sa druge strane unela malo obavezne drame u svoj meč.  Protivnica joj je bila kvalifikantkinja, Heder Voitson iz Velike Britanije, a rezultat je bio 6-3 2-6 6-3 za Jankovićevu.
Britanka je dobro počela meč, povela 3-0, ali je onda Jelena preokrenula na 6-3.
U drugom setu, Votsonova je povela 4-0, ali ovaj put nije dozvolila preokret i sačvala prednost do 6-2.
Treći set je Jelena počela fantastično, osvojila prvih 5 gemova, i došla do meč lopte već u šestom. Ipak, britanska teniserka je spašava, i uzima prvi gem. Jelena dolazi do nove dve meč lopte u svom servis gemu, ali ni njih ne koristi, i gubi servis, a Votson bez problema uzima svoj servis gem. Ipak, odličnim servisima, koji služe Jankovićevu u posčednje vreme,  osvaja svoj servis gem, a samim tim i meč.
Naredna protivnica Jeleni biće Nemica Anđelik Kerber, koja ima prednost od 3-1 u međusobnim susretima.