Ana: Igram konstantno

Očigledno da pobede koje Ana ređa u poslednej vreme, značajno dižu njeno samopuzdanje i naravno, popravljaju njeno raspoloženje. Na konferenciji za štampu posle meča sa Šahar Per, bila je nasmejana, raspoložena i pričljiva. Najčešće je odgovaral na pitanja kako se sad oseća i šta se promenilo. Evo nekih odgovora:

“Srećna sam što u poslednje vreme igram zaista konstantno. Čak iako sam izgubila neke mečeve koje sam trebala da dobijem, ili gde sam sebe trebala da dovedem u bolju poziciju i dalje sam imala utisak da napredujem iz nedelje u nedelju. To mi uliva samopouzdanje.”

A o tome šta se promenilo:

“Sada sam počela da igram mnogo slobodnije, da uživam u takmičenju i građenju poena. Naravno, uvek je lepo ponovo doći na šljaku, jer se na njoj osećam veoma prijatno. Ali, u stvari sam počela da uživam u celom procesu, i verovatno je to ono što se promenilo.”

Zvuči slično dosadašnjim intervjuima, naravno, ali je ipak i primetno drugačije. Neka samo potraje, za početak posle meča koji će igrati protiv Erani, u petak, ako vremenski uslovi nešto ne poremete.