FK: Ana definitivno ne igra, Bojana se čeka

imagesSlutnje, da ni Ana Ivanović neće igrati prvo kolo FK meča protiv Slovačke su se obistinile. U Nišu, Ane definitivno neće biti, a ostaje još da se vidi, koliko je Bojana Jovanovski sposobna da zaigra i sada sasvim izvesno, napravi iznenađenje, sa svojim koleginicama, Vesnom Dolonc i Aleksandrom Krunić!

Ana Ivanović je objavila na svom fejsbuk profilu: “Žao mi je što moram da objavim da neću igrati ovog vikenda. Povredila sam rame u Melburnu i još se nisam potpuno oporavila. Zaista sam se nadala da će terapija ranije rešiti problem. Ovo je prava šteta jer nemam mnogo prilika da igram za Srbiju“.

Time su prekinute sve dileme i nagađanja oko nastupa najbolje srpske teniserke. Kako je Jelena Janković već otkazala svoje učešće, teret je pao na nove snage srpskog ženskog tenisa, potpomognute debitantkinjom Vesnom Dolonc.

Na žalost, to izgleda nije kraj problemima. Bojana takođe ima problema sa povredom, ali je tenirala, pa je njen nastup sada nešto izvesniji. Teško je reći ko će sada biti četvrta teniserka u srpskom timu. Mirčić bi svakako pomogla u dublu, ali je trenutno na turniru u Antaliji, pa će verovatno to biti neka mlađa teniserka, Jakšić, Čurović, Kostić a možda i Ivana Jorović.