Aleksandra Krunić poražena u 1. kolu Moskve

Nakon četvrtfinala na turniru u Lincu, srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u drugo kolo WTA turnira u Moskvi. Naša teniserka je na Kupu Kremlja poražena u prvom kolu od Ukrajinke  Lesije Curenko sa 2-0, po setovima 6-3, 6-1, nakon svega 59 minuta tenisa.

Krunić Aleksandra Moskva 2014Meč je počeo sa dva brejka Lesije Curenko u prva tri gema i sa velikom prednošću Aleksadnrine rivalke na samom startu duela. U nastavku seta Srpkinja je uspela da se malo konsoliduje, vrati jedan brejk za 3-5, ali je Ukrajinka već u sledećem gemu uzvratila i time došla do konačnih 6-3 u prvom setu.

Drugi set počeo je slično kao i prvi. Teniserka iz Ukrajine je dobrim servisima otvorila set, a onda je brejkom došla do startnih 2-0. Krunićeva se nije predavala, uspela je da na brejk odgovori ribrejkom, ali je Lesija Curenko ipak oduzimanjem servisa za 3-1, a potom potvrdom istog prelomila meč. U nastavku kao da je samo Ukrajinka bila na terenu, iskoristila je još jednu brejk šansu, a potom je i rutinski privela meč kraju, osvojivši set sa ubedljivih 6-1.