Aleksandra ispala sa turnira u Birmingemu

rsz_aleksandraSrpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u treće kolo turnira u Birmingemu pošto je od nje bila bolja Ruskinja Svetlana Kuznjecova rezultatom 2-0 (6-2, 6-1). Meč je trajao manje od sat vremena, a Kuznjecova je tokom celog duela odlučivala o poenima i ostvarila rutinsku pobedu. Bez obzira na poraz Krunićeva je u Britaniji zabelezila dve pobede u kvalifikacijama i jednu u glavnom zrebu, pa moze biti sasvim zadovoljna ostvarenim rezultatima.

Ruskinja je od samog starta nametnula sjajan tempo, pa je Krunićevoj već u uvodnom gemu oduzela servis, da bi udvostručila prednost brejka u nastavku i povela sa 4-1. Do kraja prvog dela dvostruka GS šampionka je rutinski privela set kraju rezultatom 6-2.

U drugom delu ista slika na terenu, Aleksandra je odmah pretrpela brejk, a nakon trećeg gema usledila je kraća pauza zbog kiše. Nakon što su se igračice vratile na teren, Kuznjecova je osvojila naredna četiri gema u nizu i tako slavila ubedljiv trijumf sa 6-1 i plasman u treće kolo .